INFO & TARIEVEN

Blijvende herinneringen vastleggen vinden wij het allermooiste werk dat er is.
Of het nu gaat om een bruiloft, je kinderen of een ander hoogte (of diepte) punt. Beeldmateriaal is vaak het enige tastbare wat overblijft en iets dat je altijd terug kunt kijken. Dat maakt ons werk zo dankbaar en waardevol.

Wedding

We bieden je alles in één. Foto en Film onder één dak. Na 7 jaar samen werken zijn we goed op elkaar ingespeeld en lopen we elkaar dus nooit in de weg. Je zal ons dan ook nooit terug zien op bijvoorbeeld je trouwfilm. Nog een voordeel hier van is dat een combi-pakket bij ons vaak voordeliger is dan wanneer je een losse foto én videograaf boekt. En, je foto’s en film zijn in dezelfde stijl. Wel zo mooi 🙂 Daarnaast zijn allerlei extra’s mogelijk. Van drone opnames tot een mooi album. Nog een leuke extra ; we leveren jullie alle foto’s in hoge resolutie. Geen gedoe met selecties of watermerken.

Onder het genot van een kop koffie denken we graag met jullie mee om jullie dag zo mooi en uniek mogelijk in beeld te brengen. Sinds vorig jaar hebben we alle informatie met bijbehorende tarieven gebundeld in een brochure.

Deze kan je hieronder vrijblijvend aanvragen.

Enkel foto pakketten starten vanaf € 1850.-
Combi-pakketten (met film) starten vanaf € 2850.-

Kids

Kinderen leggen we het liefst vast in hun puurste vorm. Want dan zijn ze op hun allermooist 🙂 Thuis, of in een andere vertrouwde omgeving. Zonder toeters en bellen en met minimale styling. Zomaar, of ter ere van bijvoorbeeld een verjaardag.

Of ben je zwanger of net bevallen en wil je de eerste momenten thuis vast laten leggen? Alles kan.

Een kids, of newborn shoot start vanaf € 250.-
Wil je meer informatie? Stuur ons dan vrijblijvend een mail!