INFO & TARIEVEN

Blijvende herinneringen vastleggen vinden wij het allermooiste werk dat er is.
Of het nu gaat om een bruiloft, je kinderen of een ander hoogte (of diepte) punt. Beeldmateriaal is vaak het enige tastbare wat overblijft en iets dat je altijd terug kunt kijken. Dat maakt ons werk zo dankbaar en waardevol.

Wedding

We bieden je alles in één. Foto en Film onder één dak. Na meer dan 10 jaar samen werken zijn we goed op elkaar ingespeeld en lopen we elkaar dus nooit in de weg. Je zal ons dan ook nooit terug zien op bijvoorbeeld je trouwfilm. Nog een voordeel hier van is dat een combi-pakket bij ons vaak voordeliger is dan wanneer je een losse foto én videograaf boekt. En, je foto’s en film zijn in dezelfde stijl. Wel zo mooi 🙂 Daarnaast zijn allerlei extra’s mogelijk. Van drone opnames tot een mooi album. Nog een leuke extra ; we leveren jullie alle foto’s in hoge resolutie. Geen gedoe met selecties of watermerken.

Onder het genot van een kop koffie denken we graag met jullie mee om jullie dag zo mooi en uniek mogelijk in beeld te brengen. Alle informatie hebben we gebundeld in een online brochure.

Deze kan je hieronder vrijblijvend aanvragen.

Enkel foto pakketten starten vanaf € 2500.-
Combi-pakketten (met film) starten vanaf € 3500.-

Zwanger & Newborn

Ben je zwanger en wordt je (net als wij) ook een beetje moe van al die ‘Golden Hour’ shoots op de hei, maar wil je je zwangerschap wél op een bijzondere manier laten vastleggen? Dat kan! We komen bij jullie aan huis en leggen naast jou en je partner ook de babykamer vast. Een mooie serie van lifestyle achtige beelden als herinnering aan deze bijzondere periode.

Ook een newbornshoot is mogelijk, en ook dan komen we bij jullie aan huis. De beste periode hiervoor is de periode dat jullie je er klaar voor voelen. Dat mag al na 2 weken, maar ook na 2 maanden.

Een zwangerschapsshoot kost € 350.-

Een newbornshoot kost €350.-

Boek je een combinatie van beide dan kost dit pakket  €650.– ( i.p.v. €700.- )

Wil je meer informatie? Stuur ons dan vrijblijvend een mail!

 

*Wij maken helaas geen familiefoto’s.